Aan de westzijde van Oudenhoorn wordt nieuwbouwwijk De Akkerranden gerealiseerd. Het wordt een wijk die mooi past bij het dorpse karakter van Oudenhoorn. Naast koopwoningen komen er ook 24 sociale huurappartementen. Woonstichting De Zes Kernen is de verhuurder van deze sociale huurwoningen.

Op dinsdag 29 november 2022 tekenden BPD | Bouwfondsgebiedsontwikkeling en woonstichting De Zes Kernen de koopovereenkomst voor de realisatie en afname van 24 sociale huurappartementen in De Akkerranden. Tegelijkertijd tekende de woonstichting ook de aannemingsovereenkomst met VORM 6D Wonen B.V.

De bouw van de 24 sociale huurwoningen is op woensdagmiddag 24 mei 2023 officieel ingeluid. Woonstichting De Zes Kernen, gemeente Voorne aan Zee, BPD en VORM kwamen bij elkaar om dit feestelijke moment te vieren.

De heer Opstal van BPD, Anja van der Sijde van De Zes Kernen en de heer van de Graaf van VORM 6D Wonen ondertekenen de overeenkomsten.

Anja van der Sijde van De Zes Kernen, wethouder Bal van Gemeente Voorne aan Zee, de heer Voermans van VORM Holding en de heer Opstal van BPD slaan de eerste paal.

Nieuwsbrief De Akkerranden

Wilt u op de hoogte blijven van het verloop van de bouw van de 24 sociale huurappartementen? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief De Akkerranden. Rechts onderaan deze pagina ziet u in het blauwe vlak ‘Blijf op de hoogte’. Vul uw mailadres in en kies voor de mailing list ‘_Project De Akkerranden’. U ontvangt dan van ons een digitale nieuwsbrief met informatie over het nieuwbouwproject zodra er nieuws is om te delen.

Wilt u meer weten over nieuwbouwlocatie De Akkerranden en de koopwoningen? Kijkt u dan op www.nieuwbouw-deakkerranden.nl