Aan de westzijde van Oudenhoorn wordt nieuwbouwwijk De Akkerranden gerealiseerd. Naast koopwoningen komen er ook 24 sociale huurappartementen. Het appartementencomplex wordt op dit moment gebouwd. Woonstichting De Zes Kernen is de verhuurder van deze sociale huurwoningen.

Op dinsdag 29 november 2022 tekenden BPD | Bouwfondsgebiedsontwikkeling en woonstichting De Zes Kernen de koopovereenkomst voor de realisatie en afname van 24 sociale huurappartementen in De Akkerranden. Tegelijkertijd tekende de woonstichting ook de aannemingsovereenkomst met VORM 6D Wonen B.V. De bouw van de 24 sociale huurwoningen is op woensdagmiddag 24 mei 2023 officieel ingeluid. Woonstichting De Zes Kernen, gemeente Voorne aan Zee, BPD en VORM kwamen bij elkaar om dit feestelijke moment te vieren.

Fotogalerij

Hieronder in beeld het verloop van de bouw van de 24 sociale huurappartementen. Klik op een foto voor een grotere weergave.

Huren in Oudenhoorn

Heeft u misschien interesse in het huren van één van de sociale huurappartementen in Oudenhoorn? Dan is het verstandig om allereerst na te gaan of u staat ingeschreven als woningzoekende bij Woonnet Rijnmond. Via deze website worden alle huurwoningen uit de regio Rijnmond aangeboden, waaronder straks ook de 24 huurappartementen in Oudenhoorn. Uiteraard laten wij u via de speciale digitale nieuwsbrief weten wanneer we de woningen gaan verhuren, maar het inschrijven voor een woning verloopt dus via Woonnet Rijnmond.

Nieuwsbrief De Akkerranden

Wilt u op de hoogte blijven van het verloop van de bouw van de 24 sociale huurappartementen? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief De Akkerranden. Rechts onderaan deze pagina ziet u in het blauwe vlak ‘Blijf op de hoogte’. Vul uw mailadres in en kies voor de mailing list ‘_Project De Akkerranden‘. U ontvangt dan van ons een digitale nieuwsbrief met informatie over het nieuwbouwproject zodra er nieuws is om te delen.

Wilt u meer weten over nieuwbouwlocatie De Akkerranden en de koopwoningen? Kijkt u dan op www.nieuwbouw-deakkerranden.nl

Verzonden nieuwsbrieven

Heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen? Of wilt u hem nog een keer lezen? Hieronder staan alle verstuurde nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief Project Akkerranden d.d. 2023-11-20