In Oudenhoorn wordt nieuwbouwwijk De Akkerranden gebouwd. Naast koopwoningen komen er ook 24 sociale huurappartementen. Het appartementencomplex wordt op dit moment gebouwd. Woonstichting De Zes Kernen is de verhuurder van deze sociale huurwoningen.

Op dinsdag 29 november 2022 tekenden BPD | Bouwfondsgebiedsontwikkeling en woonstichting De Zes Kernen een koopovereenkomst voor 24 sociale huurappartementen in De Akkerranden. Ook tekende de woonstichting de aannemingsovereenkomst met VORM 6D Wonen B.V. De bouw van de 24 appartementen is op woensdagmiddag 24 mei 2023 gestart.

Er wordt al bijna een jaar hard gewerkt aan de bouw van de appartementen. Als de elektriciteit en het water zijn aangesloten, zijn de appartementen klaar om aan ons op te leveren. We denken dat dit eind mei misschien wel kan. In juni kunnen wij dan hopelijk de sleutels aan de nieuwe huurders uitreiken.

Voor het zover is, komen de appartementen eerst op Woonnet Rijnmond. Zou u graag een appartement huren? Dan is het goed om te kijken of u staat ingeschreven als woningzoekende bij Woonnet Rijnmond. Daar bieden we binnenkort de 24 huurappartementen ter verhuur aan. U kan ook abonnee worden van onze digitale nieuwsbrief Oudenhoorn. Dan krijgt u een mailtje als de woningen op Woonnet Rijnmond staan.
Let op! Het inschrijven voor een appartement gaat altijd via Woonnet Rijnmond.

Fotogalerij

Hieronder in beeld het verloop van de bouw van de 24 sociale huurappartementen.

Nieuwsbrief De Akkerranden

Wilt u op de hoogte blijven van het verloop van de bouw van de 24 sociale huurappartementen? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief De Akkerranden. Rechts onderaan deze pagina ziet u in het blauwe vlak ‘Blijf op de hoogte’. Vul uw mailadres in en kies voor de mailing list ‘_Project De Akkerranden‘. U ontvangt dan van ons een digitale nieuwsbrief met informatie over het nieuwbouwproject zodra er nieuws is om te delen.

Wilt u meer weten over nieuwbouwlocatie De Akkerranden en de koopwoningen? Kijkt u dan op www.nieuwbouw-deakkerranden.nl

Verzonden nieuwsbrieven

Heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen? Of wilt u hem nog een keer lezen? Hieronder staan alle verstuurde nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief Project Akkerranden d.d. 2023-11-20

Nieuwsbrief Project Akkerranden d.d. 2024-03-05

Nieuwsbrief Project Akkerranden d.d. 2024-03-07