Vandaag de dag beheren we met 11 medewerkers ruim 1.300 woningen in Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet, Oudenhoorn, Simonshaven en Zuidland. Wij spannen ons in om goede, betaalbare woningen in een aantrekkelijke leefomgeving te bieden. We besteden extra aandacht aan mensen voor wie het niet zo makkelijk is om hun woonwensen te realiseren. Prettig wonen houdt niet op bij de voordeur. Een schone en veilige woonomgeving vinden we net zo belangrijk. Daar werken we actief aan, samen met onze klanten, met instellingen voor zorg en welzijn, gemeente en anderen. Een goede dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn bereikbaar, toegankelijk en betrokken en leveren, waar mogelijk, maatwerk.

Missie

Woonstichting De Zes Kernen biedt nu en in de toekomst betaalbaar en goed wonen voor jong en oud in de voormalig ‘Bernisser’ kernen waar we samen met onze huurders trots op kunnen zijn. We denken en werken oplossingsgericht mee aan vraagstukken op het brede terrein van wonen.

Bedrijfsplan 2016-2020

‘Vitaal vooruit’ is ons voornemen om samen het verschil te maken in de kernen in de komende jaren. Elke corporatie moet zich afvragen waar de klant écht bij gebaat is. Ons antwoord op die vraag is de uitwerking van het Bedrijfsplan 2016-2020 in drie thema’s: betaalbaarheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Klik hier om ons Bedrijfsplan 2016-2020 te lezen.