Vandaag de dag beheren we met 11 medewerkers ruim 1.300 woningen in Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet, Oudenhoorn, Simonshaven en Zuidland. Wij spannen ons in om goede, betaalbare woningen in een aantrekkelijke leefomgeving te bieden.

We besteden extra aandacht aan mensen voor wie het niet zo makkelijk is om hun woonwensen te realiseren. Prettig wonen houdt niet op bij de voordeur. Een schone en veilige woonomgeving vinden we net zo belangrijk. Daar werken we actief aan, samen met onze klanten, met instellingen voor zorg en welzijn, gemeente en anderen. Een goede dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn bereikbaar, toegankelijk en betrokken en leveren, waar mogelijk, maatwerk.

Onze missie

Woonstichting De Zes Kernen is dé woningcorporatie voor de kernen in een landelijke woonomgeving. Wij bieden nu en in de toekomst voor de doelgroep met een smalle beurs, betaalbaar en goed wonen voor jong en oud in de kernen.

We zijn betrokken, lokaal verankerd, duurzaam en verbonden met bewoners en lokale partners. We zijn gericht op samenwerking met die partners die kunnen bijdragen aan de vitaliteit en leefbaarheid van de kernen en haar bewoners.

Bedrijfsplan 2022-2026

‘Samenwerken aan Vitale Kernen’ dat is de titel van ons bedrijfsplan. We bevinden ons in een niet alleen vanuit volkshuisvestelijk perspectief uitdagende periode. De pandemie heeft een wissel getrokken op de samenleving en de woningnood levert problemen op voor vrijwel alle bevolkingsgroepen en betreft zowel koop als huur. De beschikbaarheid van sociale huurwoningen, het ontbreken van aanbod voor middeninkomens en de verduurzaming staan bij ons bovenaan de agenda.  In ons bedrijfsplan voor de komende jaren leest u hier meer over.