Gaat u verhuizen? Dan is het belangrijk dat u op tijd uw huurovereenkomst bij ons opzegt. Wij maken afspraken met u over het opzeggen en opleveren van uw huis. Voordat u de sleutel inlevert, moet u namelijk eerst een aantal zaken regelen.

Hoe kan ik opzeggen?

U kunt uw huurovereenkomst op elke dag van de maand opzeggen. Dat kan door het invullen van het huuropzeggingsformulier of u stuurt ons een brief. In de brief moeten wel bepaalde gegevens staan zoals de einddatum van het huurcontract. Die datum kiest u zelf, maar uw laatste huurdag mag niet in een weekend of op een feestdag vallen. Ook moet u rekening houden met een opzegtermijn van minimaal één maand. In onze folder ‘Huuropzegging en oplevering’ vindt u meer informatie.

Moet de huur worden opgezegd in verband met overlijden van de huurder? Dan kunt u daarvoor gebruik maken van onderstaand huuropzeggingsformulier. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met de medewerkers van de afdeling Verhuur. Zij helpen u graag verder en zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 09.00-12.00 uur via telefoonnummer (0181) 668 222.

Opgezegd en dan?

Op de dag dat wij uw opzegging ontvangen (de officiële huuropzeggingsdatum) gaat de opzegtermijn in. We sturen u hiervan een bevestiging. In de bevestigingsbrief staat de officiële einddatum van uw huurovereenkomst. Ook geven we de afgesproken momenten aan voor de voor- en de eindinspectie van de woning.

Hoe lever ik de woning op?

Tijdens de voorinspectie laat onze opzichter u weten wat u aan uw woning moet herstellen of vervangen en wat mag achterblijven. U leest er alles over in onze folder ‘Huuropzegging en oplevering’. Ook vindt u een checklist zodat u precies weet wat we van u verwachten.