Wilt u een huis huren in Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet, Oudenhoorn, Simonshaven, Zuidland of Zwartewaal? Dan moet u ervoor zorgen dat u ingeschreven staat bij Woonnet Rijnmond. Dat doet u op www.woonnetrijnmond.nl.

Inschrijven

Inschrijven bij Woonnet Rijnmond kan als u 18 jaar of ouder bent en de Nederlandse nationaliteit bezit (of een geldige verblijfstitel in Nederland heeft). U betaalt de eerste keer inschrijfkosten en daarna elk jaar een klein bedrag om uw inschrijving te houden. Op de site van Woonnet Rijnmond vindt u hoeveel dit precies is.

Woonwensen

Na het inschrijven kunt u op Woonnet Rijnmond uw woonwensen invullen. Door uw persoonlijke wensen in te vullen krijgt u als eerste de woningen te zien die hierop het beste aansluiten.  Met uw inschrijving bouwt u ook inschrijftijd op. Hiermee nemen uw kansen toe om in aanmerking te komen voor een vrijgekomen huurwoning. Natuurlijk wel alleen als u aan alle voorwaarden voldoet.

Hulp nodig?

Lukt het niet om u in te schrijven op Woonnet Rijnmond? Belt u dan met onze collega’s van de afdeling Verhuur. Zij zijn iedere ochtend tussen 09.00 en 12.00 uur bereikbaar op telefoonnummer (0181) 668 221. Ze helpen u graag verder.

Nieuwsbrieven

Wilt u niet elke dag op de site van Woonnet Rijnmond kijken of er een huurwoning vrij is gekomen in één van onze kernen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.  Vink de plaats(en) aan waar uw voorkeur naar uitgaat. Als wij een huurwoning op Woonnet Rijnmond zetten in de plaats(en) die u heeft aangevinkt, ontvangt u van ons een mail.

In de mail staat in welke straat er een woning beschikbaar is, wat de verwachte huurprijs is en in welke periode u kunt reageren op Woonnet Rijnmond. Handig toch?