We willen graag dat u het naar uw zin heeft in uw huis. Hoort daar volgens u een nieuwe keuken, badkamer of extra dakraam bij? Dat kan misschien wel. Kijk in de folder Veranderingen aan de woning of u van te voren toestemming nodig heeft. Twijfelt u? Neem dan contact met ons op om advies te vragen.

Behangtafel te leen

Gaat u klussen in uw huurwoning? Dan kunt u van ons gratis een behangtafel lenen.

Stuur een mail naar info@dezeskernen.nl waarin u aangeeft wanneer u de tafel zou willen gebruiken en natuurlijk uw gegevens. Wij bekijken dan de behangtafel inderdaad beschikbaar is.

U kunt ons ook bellen op werkdagen tussen 09.00-12.00 uur op (0181) 668 222.

Aanpassen vanwege handicap

Een ziekte of handicap kan ervoor zorgen dat er aanpassingen in huis moeten gebeuren. Zoals het plaatsen van een traplift of oprijplaten voor een rolstoel.

U kunt bij de gemeente Nissewaard of Hellevoetsluis vragen of u in aanmerking komt voor de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).  Het telefoonnummer is 14 0181.

Uw keuken aanpassen

Wilt u een extra bovenkastje in uw keuken of een onderkast vervangen door een ladekast?  Bestel gemakkelijk originele Bruynzeel keukenkasten en -onderdelen in de Bruynzeel webwinkel. U ziet de maten en de kosten en u kunt het onderdeel bestellen en betalen.

Met uw eigen Bruynzeel ordernummer weet u zeker dat u de juiste kleur kast of handgreep bestelt. U vindt het ordernummer op de garantiesticker in uw gootsteenkastje.