Welkom, huurders uit Zwartewaal!

Vanaf 1 juli 2022 is woonstichting De Zes Kernen uw nieuwe verhuurder. We vinden het fijn u te mogen verwelkomen. Via de informatie op deze pagina helpen we u graag met praktische informatie en directe links naar handige pagina’s op onze website.

Huur betalen
Uw eerste huurbetaling aan ons vindt plaats op 1 augustus 2022. Incasseerde Vestia de huur automatisch? Dan doen wij dit ook vanaf 1 augustus 2022. Wilt u zelf maandelijks de huur aan ons overmaken? Dat kan ook. Op onze pagina ‘Huur betalen‘ leest u meer over het betalen van de huur. Heeft u een machtigingsformulier nodig zodat wij de huur automatisch van uw rekening mogen schrijven? Klikt u dan hier.

Heeft u een vraag voor ons?
Wij zijn op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 uur telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Ons algemene telefoonnummer is (0181) 668 222. Een mail sturen naar info@dezeskernen.nl kan natuurlijk ook. Wilt u liever langskomen op ons kantoor aan de Gemeenlandsedijk Zuid 12a in Abbenbroek? Belt u ons dan tijdens onze openingstijden, om een afspraak te maken.

Reparatie melden
Zelf klussen
Tuinonderhoud
Overlast melden
woonstichting De Zes Kernen

Wilt u meer weten over woonstichting De Zes Kernen? Dat kan! Op onze website is diverse informatie te vinden over onze organisatie, onze manieren, de Raad van Commissarissen en de Huurdersvereniging Bernisse. Neemt u gerust een kijkje. Weet u niet waar u moet beginnen? Klik dan hier dan start u met informatie over onze organisatie.