Woonstichting De Zes Kernen verhuurt ruim 1.350 woningen in Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet, Oudenhoorn, Simonshaven, Zuidland en Zwartewaal. We vinden het belangrijk dat we voor iedereen een passende woning kunnen bieden. Daarom verhuren we eengezinswoningen, seniorenwoningen, appartementen/ maisonettewoningen en woningen speciaal voor jongeren.

Hoe werkt het?

Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen. Op de site van de rijksoverheid leest u wat u moet regelen om een sociale huurwoning te kunnen huren.

Inschrijven

Om te kunnen reageren op een huurwoning schrijft u zich eerst in als woningzoekende. Dat doet u door u in te schrijven bij Woonnet Rijnmond. Dat kan als u 18 jaar of ouder bent en de de Nederlandse nationaliteit bezit (of een geldige verblijfstitel in Nederland heeft).

Urgentie

Heeft u vanwege een persoonlijke noodsituatie met spoed een woning nodig of kunt u niet meer in uw eigen woning blijven? Dan komt u misschien in aanmerking voor een urgentieregeling.

Actueel Woningaanbod

Als extra service vindt u op onze site onder het kopje ‘Actueel woningaanbod‘ een overzicht van de sociale huurwoningen die in Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet, Oudenhoorn, Simonshaven of Zuidland te huur zijn.