Alle woningen die op Voorne-Putten gehuurd kunnen worden staan op de website van Woonnet Rijnmond. Wilt u een huis kunnen huren in Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet, Oudenhoorn, Simonshaven of Zuidland? Dan moet u ervoor zorgen dat u ingeschreven staat bij Woonnet Rijnmond. Dat doet u op www.woonnetrijnmond.nl.

Bent u ingeschreven bij Woonnet Rijnmond? Dan kunt u woonwensen in vullen om nog duidelijker aan te geven naar wat voor soort huis u zoekt. De site bewaart uw wensen. Ook bouwt u inschrijftijd op. Hiermee nemen uw kansen toe om in aanmerking te komen voor een vrijgekomen huurhuis. Natuurlijk wel alleen als u aan alle voorwaarden voldoet.

Hulp nodig?

Lukt het niet om u in te schrijven op www.woonnetrijnmond.nl? Belt u dan met onze collega’s van de afdeling Verhuur. Zij zijn iedere ochtend tussen 09.00 en 12.00 uur bereikbaar op telefoonnummer (0181) 668 221. Ze helpen u graag verder.

Nieuwsbrieven

Wilt u niet elke dag op de site van Woonnet Rijnmond kijken of er een huurwoning vrij is gekomen in één van onze kernen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.  Vink de plaats of plaatsen aan waarin u wilt wonen. Als wij een huurwoning op Woonnet Rijnmond zetten in de plaats(en) die u heeft aangeklikt, ontvangt u van ons een mail.

In de mail staat in welke straat er een woning beschikbaar is, wat de verwachte huurprijs is en in welke periode u kunt reageren op Woonnet Rijnmond. Handig toch?

Blijf op de hoogte

Schrijf in voor onze updates

Woningcorporaties Voorne-Putten

Op Voorne-Putten zijn, naast woonstichting De Zes Kernen, de volgende corporaties werkzaam:

  • Maasdelta
  • Woonbron
  • De Leeuw van Putten
  • Ressort Wonen
  • Vestia
  • Gemeentelijk Woonbedrijf Westvoorne