Woonstichting De Zes Kernen is van plan om de woningen aan de Nieuwstraat 1 t/m 12 in Heenvliet te gaan herstructureren. Dit betekent onder andere sloop van de bestaande woningen. Hiervoor in de plaats komen dan ‘moderne en comfortabele woningen die energiezuinig zijn’.

De bewoners kregen al in een vroeg stadium persoonlijk bericht van ons. Zij wisten al dat er onderzoek werd gedaan naar de toekomst van hun huis. Het onderzoek bevestigde dat bewoners er met veel plezier wonen, maar dat de bouwtechnische kwaliteit van de woningen te wensen over laat. Renovatie zou onvoldoende resultaat boeken om de woningen toekomstbestendig te maken en ze weer te laten voldoen aan de woonwensen en eisen van deze tijd.

Nieuwsbrief Nieuwstraat

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de Nieuwstraat? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief Nieuwstraat. Rechts onderaan deze pagina ziet u in het blauwe vlak ‘Blijf op de hoogte’. Vul uw mailadres in en kies voor de mailing list ‘_Project Nieuwstraat‘. U ontvangt dan van ons een digitale nieuwsbrief met informatie zodra er nieuws is om te delen.

Verzonden nieuwsbrieven

Heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen? Of wilt u hem nog een keer lezen? Hieronder staan alle verstuurde nieuwsbrieven:

Nieuwbrief Nieuwstraat d.d. 2023-02-17

Nieuwsbrief Nieuwstraat d.d. 2024-03-22

De variant van het voorlopige ontwerp met de meeste stemmen