Nieuws van de Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen houdt onder andere toezicht op de algemene gang van zaken binnen onze woonstichting. Het nieuwe jaar begint voor onze Raad van Commissarissen met aantal veranderingen. In dit bericht vertellen we u daar meer over.

 

Nieuwe voorzitter

Met ingang van 1 januari 2021 heeft de Raad van Commissarissen afscheid genomen van Miranda Lansbergen. Je mag namelijk maar maximaal 8 jaar lid zijn van eenzelfde Raad van Commissarissen en Miranda heeft die termijn op 1 januari behaald. Sinds 2018 was Miranda voorzitter van de Raad van Commissarissen. Sander Duijmaer van Twist neemt het stokje over en is vanaf 1 januari 2021 de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen.

De afscheidscolumn van Miranda Lansbergen is te lezen in BuitengeWOON 90.

Nieuwe commissaris

Doordat vanuit de Raad van Commissarissen een nieuwe voorzitter is benoemd, was er een vacature voor een nieuwe commissaris. Deze vacature is met ingang van 1 januari 2021 ingevuld met de benoeming van Marlies Mulder. Marlies is een ervaren commissaris in de corporatiesector en we zijn blij dat ze onze Raad van Commissarissen komt versterken. We vragen Marlies zichzelf aan u voor te stellen in de nieuwste BuitengeWOON die naar verwachting uitkomt in de eerste week van maart 2021.

Onze nieuwe Raad van Commissarissen

Met ingang van het nieuwe jaar ziet onze Raad van Commissarissen er dus als volgt uit:

  • Linksboven: Sander Duijmaer van Twist (voorzitter)
  • Rechtsboven: Guyon Labouchere (vice-voorzitter)
  • Linksonder: Ruud Geelhoed (lid)
  • Rechtsonder: Marlies Mulder (lid)