Huurdersonderzoek

U kunt deze maand weer een e-mail ontvangen met de vraag om een vragenlijst in te vullen. Ook kan het zijn dat u wordt gebeld.

Dat komt omdat wij KWH, het kwaliteitscentrum voor woningcorporaties, de opdracht hebben gegeven om de waardering van onze huurders te onderzoeken. KWH werkt voor het onderzoek werken samen met onderzoeksbureau DESAN. Zij versturen de e-mails en zij bellen voor het telefonisch afnemen van de vragenlijsten. Het bellen gebeurt ook met mobiele nummers.

Het kan dus kloppen dat u een mail ontvangt met vragen over onze woonstichting. Zo kan er bijvoorbeeld aan u worden gevraagd wat u vindt van:

  • het contact met ons,
  • de informatie die u ontvangt,
  • hoe reparaties of onderhoud worden uitgevoerd?

Door uw antwoorden op deze en andere vragen leren wij waar u tevreden over bent, wat u belangrijk vindt en wat er beter kan. Zo kunnen wij onze dienstverlening waar nodig aanpassen en verbeteren.

Klik hier voor een voorbeeld e-mailbericht.

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om

U kunt ervan uitgaan dat zowel wij, als DESAN, als KWH zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Uw gegevens worden alleen voor dit onderzoek gebruikt en uw antwoorden blijven anoniem. Meer over bescherming van uw gegevens leest u op deze pagina op de website van KWH.

Twijfel of vragen

Tijdens de vragen zal nooit om financiële gegevens worden gevraagd. Twijfelt u aan de echtheid van de e-mail die u heeft ontvangen of vertrouwt u de beller niet? Neemt u dan gerust met ons contact op om uw zorgen te uiten. Ook voor vragen over dit onderzoek kunt u bij ons terecht. Wij zijn op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 uur bereikbaar op telefoonnummer (0181) 668 222 of stuur een mail naar info@dezeskernen.nl.