Bouw Koninginnehof mag starten

We hebben goed nieuws! Nadat op 20 april 2020 het Bestemmingsplan werd goedgekeurd door de Gemeenteraad, hebben we nu ook een akkoord ontvangen op de Omgevingsvergunning. Dat betekent dat we mogen starten met het bouwen van de woningen van nieuwbouwproject Koninginnehof in Zuidland. U begrijpt dat we, na jarenlange voorbereidingen, direct de planning voor de start van de bouw hebben uitgewerkt.

Planning

Deze week wordt het bouwterrein grenzend aan de Juliana-/Emma- en Wilhelminastraat in Zuidland opgeschoond en wordt het gras gemaaid. Daarna worden een waterput en elektrakast aangebracht. Naar verwachting worden de bouwhekken op vrijdag 29 mei geplaatst en wordt gestart met het aanbrengen van bouwwegen. Op dinsdag 2 en woensdag 3 juni worden water en elektra aangesloten. Daarna worden de bouwketen neergezet en wordt gestart met het uitgraven van de bouwblokken.

Als dit allemaal voorspoedig verloopt verwachten we dat in de week van 15 juni (week 25) gestart kan worden met het boren voor de boorpalen. Dit is een manier van funderen waarbij weinig trillingen optreden. Natuurlijk zijn de genoemde data onder voorbehoud.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang van de bouw? Op onze projectsite kunt u alles vinden over de voortgang van de bouw en hoe de huizen er straks uit komen te zien. Ook kunt u zich daar aanmelden voor onze speciale Koninginnehof-nieuwsbrief.