Start verhuur woningen Koninginnehof

We hebben goed nieuws! Op donderdag 14 januari om 20.00 uur opent de inschrijftermijn voor de huurwoningen van nieuwbouwproject Koninginnehof in Zuidland op Woonnet Rijnmond. 

Oplevering huurwoningen

Als u met enige regelmaat langs nieuwbouwproject Koninginnehof rijdt of loopt, is het u vast opgevallen dat de meeste woningen zich in de afbouwfase bevinden. De steigers zijn daar weggehaald en het werk vindt vooral binnen plaats. Op dit moment staan alleen de Beneden-Bovenwoningen nog in de bouwsteigers. Daar wordt nog hard gewerkt aan de buitenzijden van de bovenste verdieping.

Als alles mee zit en ook de nutsbedrijven (energie en water) de planning kunnen aanhouden, dan verwachten we dat medio april 2021 het rijtje van zes seniorenwoningen (kleine eengezinswoningen) kunnen worden opgeleverd. De seniorenwoningen en maisonnettewoningen (BeBo’s) volgen dan medio mei 2021.

Openen inschrijving huurwoningen

Op donderdag 14 januari om 20:00 uur opent de inschrijftermijn voor de huurwoningen op Woonnet Rijnmond. De inschrijving voor een huurwoning verloopt volledig via Woonnet Rijnmond. Zorg er dus voor dat uw gegevens actueel zijn, zodat u kunt reageren op woningen die bij uw persoonlijke situatie passen. Reageren op één van de huurwoningen kan tot dinsdag 19 januari 20:00 uur.

Bellen of mailen naar woonstichting De Zes Kernen om uw interesse voor een huurwoning aan te geven is niet nodig, omdat dit volledig via Woonnet Rijnmond gaat. Wij kunnen hierin dus niets voor u betekenen. Heeft u problemen met het reageren via Woonnet Rijnmond? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Huurprijzen

Binnen Koninginnehof bieden we drie typen huurwoningen aan: 6 eengezinswoningen voor senioren, 13 benedenwoningen voor senioren en 13 bovenwoningen (maisonnette) voor alle leeftijden. De huurprijzen zijn als volgt:

Type woning Kale huurprijs Servicekosten Totale huurprijs Subsidiabele huurprijs
Eengezinswoning  € 633,25  € 34,25  € 667,50  € 633,25
Benedenwoning  € 633,25  € 16,75  € 650,00  € 633,25
Bovenwoning  € 752,33  € 16,75  € 769,08  € 752,33
Casco oplevering keuken

Bij de huurwoningen wordt de keuken casco opgeleverd. Dat betekent dat er nog geen keuken in de woning zit op het moment van opleveren. Bent u na het doorlopen van de toewijzingsprocedure de kandidaat voor de huurwoning en heeft u de woning geaccepteerd? Dan krijgt u van ons informatie over de keuzemogelijkheden voor de keuken. De badkamer en het toilet zijn al wel compleet afgewerkt.

Gasloos en energiezuinig

De woningen zijn gasloos en energiezuinig gebouwd. Dat betekent dat voor het verwarmen van de woning een ventilatiewarmtepomp geplaatst is en dat de woningen voorzien zijn van zonnepanelen en vloerverwarming. Ook zijn de woningen goed geïsoleerd en voorzien van HR++ beglazing.

De huizen zijn dus milieuvriendelijk én fijn om in te wonen

Meer informatie en plattegronden?

Kijk op onze speciale projectsite van nieuwbouwproject Koninginnehof