Vragenlijst brandveiligheid

Het zijn bijzondere tijden. Brandveiligheid bij u thuis is dan misschien ook niet iets waar u nu veel mee bezig bent. Maar juist in tijden als deze, waarin veel mensen thuis zitten, is het van groot belang dat dit op orde is.

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond wil graag weten of de brandveiligheid in woongebouwen kan worden verhoogd, door bewoners meer bij het preventieproces te betrekken. Zij hebben daarom een online vragenlijst samengesteld om met uw hulp een beeld te krijgen van de huidige situatie. Daarnaast willen ze inventariseren welke wensen u als bewoner heeft en op welke manier u graag betrokken zou willen worden.

De vragenlijst bestaat uit drie delen: een aantal algemene kennisvragen over brandveiligheid, een aantal vragen over brandveiligheid bij u thuis en een aantal vragen over de mogelijkheid om u meer te betrekken bij het brandpreventieve proces.

Het invullen van de vragenlijst kost u zo’n tien minuten. Uiteraard worden al uw gegevens vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden.

Doet u mee?

Klik hier om naar de vragenlijst te gaan: https://www.thesistoolspro.com/goto/VragenlijstVRR

Vragen?

Heeft u vragen over de vragenlijst of het onderzoek? Dan kunt u contact opnemen met Tim Ottink (06 – 40160515). Heeft u vragen over brandveiligheid bij u thuis? Kijk dan eens op de website: https://www.brandweer.nl/brandveiligheid/folders-brandveiligheid.