Wordt de huur iedere maand door middel van een automatische incasso van uw rekening afgeschreven én neemt u niet deel aan huursparen? Dan krijgt u voor iedere maand dat de automatische incasso goed gaat € 1,- korting op uw huur. Voorwaarde hiervoor is wel dat het 12 maanden lang goed gaat.

Jaarlijkse korting
Tot nu toe spaarden wij het maandelijkse bedrag van € 1,- voor u op. In de maand januari van het nieuwe jaar kreeg u dan het totaalbedrag als korting op uw huur uitgekeerd. Als alle maanden goed geïncasseerd werden, ontving u dus in januari een korting van € 12,- (12 maanden x € 1,00) op uw huur.

Maandelijkse korting
Met ingang van het nieuwe jaar wordt deze korting per maand verrekend. Daarom ontvangt u in januari 2022 eenmalig € 13,- korting op uw huur. Namelijk de € 12,- van het afgelopen jaar + € 1,00 korting van de maand januari zelf. Vanaf de maand februari 2022 ontvangt u dan elke maand € 1,00 korting.

Wordt de automatische incasso teruggedraaid door de bank? Dan wordt de korting van € 1,00 gestopt. Het is dan pas in het nieuwe jaar weer mogelijk om deel te nemen. Wij zorgen er voor dat de korting met ingang van 1 januari weer voor u wordt opgevoerd.

Let op! Bovenstaande is niet van toepassing als de huur automatisch wordt geïncasseerd én u deelneemt aan huursparen. Bij huursparen wordt de maandelijkse korting namelijk in één keer verrekend bij de afrekening in de maand december.

Vragen?
Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met Silvia Kleinjan, medewerker huurincasso. Silvia is op dinsdag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09.00 – 12.00 uur op telefoonnummer (0181) 668 224.