Op zaterdagmiddag 25 september 2021 hebben wij samen met bouwonderneming Stout en Architectenbureau Ziggurat op Nationale Burendag, op feestelijke wijze nieuwbouwproject Koninginnehof geopend. 

Het was een gezellige middag op het Koninginnehof en het weer was ons goed gezind. Precies op het moment dat de eerste bewoners arriveerden brak de zon door.

Na het openingswoord van Anja van der Sijde, directeur-bestuurder van woonstichting De Zes Kernen en een korte speech van Ferry Moerland van Bouwonderneming Stout B.V. was het tijd voor een ludieke film. Twee afgezanten van het Koningshuis, te weten Minima Zorrekweenie en Wanda-Alexandra van Buren waren al eerder op bezoek geweest tijdens de bouw. Zij hebben de nieuwbouw aan een bijzondere inspectie onderworpen. Is Koninginnehof wel akkoord bevonden om de Koningsnaam te dragen? Het filmpje vindt u op onze projectsite.

Na de openingsceremonie was er nog ruim de gelegenheid voor de bewoners om in het zonnetje te genieten van een hapje en een drankje. De opening van Koninginnehof is daarmee een feit.  Het doel om er een mooie wijk van te maken waar meerdere doelgroepen prettig kunnen wonen is zonder meer gelukt.

Nieuwsgierig geworden naar de mooie beelden van de openingsmiddag?