Nieuwe sociale huurwoningen in Oudenhoorn

BPD Bouwfondsgebiedsontwikkeling en VORM vierden op donderdag 4 juli 2024 de oplevering van 24 nieuwe sociale huurwoningen in nieuwbouwwijk De Akkerranden. De huurwoningen zijn gebouwd voor woonstichting De Zes Kernen. De eerste huurders namen symbolisch de sleutel in ontvangst.

Directeur-bestuurder van De Zes Kernen Anja van der Sijde: “Voor het eerst in jaren kan De Zes Kernen weer nieuwe sociale huurwoningen in Oudenhoorn aanbieden. We zijn er trots op dat we 24 huurders blij kunnen maken met een nieuwe woning in een dorp met een prachtige groene omgeving”.

De sociale huurappartementen beschikken over twee-, drie- of vier kamers, een warmtepomp en zonnepanelen. Ze liggen centraal in De Akkerranden, aan de groene Brink.

Paul Opstal, senior ontwikkelaar bij BPD is er trots op dat met de oplevering van de sociale huurappartementen op deze mooie plek, de wijk De Akkerranden wordt afgerond. “Met de dorpse architectuur is De Akkerranden een mooie aanvulling op het dorp Oudenhoorn. Het is goed dat we hier samen met De Zes Kernen ook sociale huurwoningen hebben kunnen toevoegen, waar zo veel vraag naar is. Het is een mooie wijk voor iedereen.”

Ad van de Graaf, commercieel adjunct directeur van VORM 6D Wonen B.V. vertelt een prettige samenwerking met BPD en De Zes Kernen te hebben ervaren: “Het was een mooi project vanaf de eerste gesprekken tot en met de oplevering van de koopwoningen en dit mooie slotstuk: het huurappartementencomplex. Felicitaties aan De Zes Kernen. We wensen de bewoners veel geluk en woongenot in hun nieuwe thuis.”