Nieuw keukenbeleid vanaf 1 juli 2020

De Coronacrisis heeft er voor gezorgd dat bedrijven aanvullende maatregelen moesten nemen om te kunnen blijven bestaan. Ook woningcorporaties werden gedwongen om sommige processen zoals de verhuur van woningen of de inspecties aan te passen. Mede door de Coronacrisis hebben wij afgelopen periode ook eens goed gekeken naar ons huidige keukenbeleid.

Met ingang van 1 juli 2020 passen wij ons keukenbeleid aan. Ongewijzigd blijft dat wij bij een verzoek tot het plaatsen van een nieuwe keuken bepalen of een nieuwe keuken inderdaad noodzakelijk is in uw woning. Normaal gesproken heeft een keuken een levensduur van zo’n 25 jaar. Ook beoordelen we dan of het tegelwerk vervangen moet worden.

Standaard uitvoeringen

Vanaf 1 juli 2020 kunt u voor de nieuwe keuken kiezen uit drie standaard uitvoeringen. Hieronder ziet u één van deze uitvoeringen:

Afbeelding | Eén van de standaard keuken uitvoeringen

Uitbreidingen ten opzichte van het oude keukenblok, zoals het plaatsen van een inbouwvaatwasser of kookplaat etc. zijn vanaf 1 juli niet meer mogelijk. Een uitzondering hierop is de mogelijkheid tot het wijzigen van een onderkastje voor een ladenblok. Hier betaalt u dan wel de extra kosten voor. Natuurlijk wordt dit in een gesprek met onze medewerker allemaal nog even uitgelegd en met u doorgenomen.

Standaarduitvoering tegelwerk

Ook het tegelwerk wordt gestandaardiseerd. Is het nodig dat het tegelwerk van de keuken moet worden vervangen? Dan komt er in alle gevallen wit tegelwerk voor terug met tegels van 30 x 15 cm.