Hygiënemaatregelen Coronavirus

Goed de handen wassen, hoesten en niezen in de binnenkant van de elleboog en papieren zakdoekjes gebruiken. Deze algemene hygienemaatregelen zijn belangrijk om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Op advies van het RIVM wordt sinds maandagavond 9 maart 2020 ook opgeroepen om geen handen te schudden.

Woonstichting De Zes Kernen volgt de richtlijnen van het RIVM. Omdat we het besmettingsgevaar zoveel mogelijk willen beperken en het beste voor hebben met zowel onze huurders als onze medewerkers volgen wij de volgende regels:

 1. Medewerkers schudden geen handen en houden afstand van gesprekspartners Onze medewerkers schudden tijdelijk geen handen. Ze houden afstand van bezoekers en gesprekspartners.
 2. We vragen of u klachten (verkoudheid, hoesten of koorts) heeft, voordat we binnenkomen in uw woning
  Is het antwoord ja? Dan gaat de afspraak niet door. We maken dezelfde dag een nieuwe afspraak voor over minimaal 2 weken.
 3. U komt aan de balie bij onze woonstichting
  U bent natuurlijk van harte welkom bij ons op kantoor. Wel treffen wij extra maatregelen: We geven geen hand en we houden iets meer afstand
  Heeft u klachten (verkoudheid, hoesten of koorts)? Dan vragen wij u niet naar ons toe te komen, maar ons te bellen. Dat kan iedere werkdag tussen 09.00 en 12.00 uur.
 4. Medewerkers met verkoudheidsklachten voeren zo min mogelijk persoonlijke gesprekken.
  Hebben onze medewerkers verkoudheidsklachten? Dan hebben zij waar mogelijk meer telefonisch contact dan persoonlijke gesprekken.

Wilt u meer weten of heeft u vragen over het coronavirus?
Kijk dan op de site van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu: www.rivm.nl of bel naar 0800 – 1351.