Huurdersvereniging Bernisse zoekt nieuwe bestuursleden. Bent u huurder en wilt meepraten over huurderszaken en bijdragen aan een leefbare woonomgeving ? Meld u dan nu aan als bestuurslid!

Huurdersvereniging Bernisse komt op voor de belangen van alle huurders van woonstichting De Zes Kernen. Op dit moment bestaat de Huurdersvereniging uit 4 personen, maar het bestuur breidt zich graag uit. Dus bent u huurder en woont u in Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet, Oudenhoorn, Simonshaven of Zuidland? En vindt u het leuk om mee te praten over huurzaken zoals leefomgeving en woonkwaliteit? Dan zijn zij op zoek naar u!

Meer weten?
Wilt u meer weten over de Huurdersvereniging of over wat een functie in het bestuur inhoudt? Neemt u dan gerust contact op met Bas Muilwijk (06-48936735) of Arno Rosendaal (06-42183485) van Huurdersvereniging Bernisse. Zowel Bas als Arno zijn al vele jaren actief als bestuurslid en kunnen u alles vertellen wat u wilt weten. U kunt ook een kijkje nemen op de website van Huurdersvereniging Bernisse.