Vanaf 11 mei kunnen we elkaar in Nederland iets meer ruimte geven, zolang we het Coronavirus maar onder controle houden. Naleving van de belangrijkste basisregels is daarbij belangrijker dan ooit. Alle regels die nu gelden kunt u vinden op de site van de Rijksoverheid.

Verhuren van huizen

Ook wij gaan binnen onze organisatie kijken hoe we weer meer kunnen doen, zoals het opstarten van verhuringen. Dat heeft natuurlijk wel voorbereiding nodig. Daar werken we hard aan. De verhuur van woningen wordt, zodra we daar klaar voor zijn, via Woonnet Rijnmond en onze site kenbaar gemaakt. Wilt u als eerste op de hoogte worden gesteld van een woning die te huur wordt aangeboden? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief in de plaats waar u graag zou willen wonen. U ontvangt dan van ons een mail zodra er in de woonplaats van uw keuze een woning te huur wordt aangeboden.

Kantoorbezoek op afspraak

Vanaf dinsdag 12 mei starten we ook weer langzaam met het ontvangen van huurders op kantoor. Om ervoor te zorgen dat in onze hal voldoende afstand gehouden kan worden (1,5 meter) kan dit tot 1 juli alleen op afspraak. Ons kantoor blijft dus tot 1 juli gesloten voor inloop. U kunt ons iedere werkdag tussen 09.00 – 12.00 uur bellen op telefoonnummer (0181) 668 222 om te kijken of het maken van een afspraak mogelijk is.

Zoals de minister-president in de persconferentie van 6 mei zei “We gaan zo snel als dat het kan, maar niet sneller dan verantwoord“.
We rekenen op uw begrip en berichten op onze site zodra er nieuwe versoepelde maatregelen kunnen worden getroffen.