Kunt u deze email niet goed lezen? Bekijk in uw browser
  19/06/2024
 

Informatiebulletin Koninginnehof september 2020

In deze nieuwsbrief informeren we u over de huidige stand van zaken van het project Koninginnehof in Zuidland.

Op 17 juni 2020 werd de eerste paal geboord van nieuwbouwproject Koninginnehof en er is sindsdien veel veranderd op de bouwplaats. Na een warme zomer en een bouwvak van 3 weken gaat het vooral de afgelopen weken erg hard voor wat betreft het 'zichtwerk'. De muren van de seniorenwoningen en eengezinswoningen staan, bij een aantal woonblokken is de verdiepingsvloer aangebracht, zijn de kozijnen gemonteerd en bij blok 6 zitten de daken er zelfs al op.

Hieronder treft u een aantal foto's aan van de voortgang van de bouw (klik op de foto voor een vergroting). De foto's staan ook op onze website www.dezeskernen.nl

Oplevering

Het aantal vragen dat wij krijgen over de oplevering van de woningen neemt langzaam toe. Daarom leek het ons verstandig om u alvast te informeren over de verwachte oplevertermijn van de woningen. De koopwoningen (blok 4, 5 en 6) worden het eerst opgeleverd. Als de weersomstandigheden mee werken (en de winter niet te hardnekkig wordt) is dit naar verwachting al in het eerste kwartaal 2020.

Daarna volgen, naar we nu denken, in het begin van het tweede kwartaal 2020 de huurwoningen. Zoals al eerder aangegeven worden de huurwoningen via de reguliere weg (dus via WoonNet Rijnmond) aangeboden. Natuurlijk sturen we voorafgaand aan de publicatie van de woningen een nieuwsbrief als de huurwoningen online gaan.

Huurprijs

Het is duidelijk dat er veel animo is voor de nieuw te bouwen huurwoningen. Dat begrijpen we maar al te goed. Op dit moment is de huurprijs van de woningen nog niet bekend, daarom kunnen vragen die hierover gaan nog niet beantwoorden. Zodra de huurprijs van de woningen bekend is wordt u hierover door ons bericht door middel van een nieuwsbrief.

woonstichting De Zes Kernen
Gemeenlandsedijk Zuid 12a
3216 AH Abbenbroek
T (0181) 668 222
  Telefonische bereikbaarheid
ma - vr 09.00 tot 12.00 uur
   
 
 
Uitschrijven