Kunt u deze email niet goed lezen? Bekijk in uw browser
  23/07/2024
 

Informatiebulletin Koninginnehof januari 2021

In deze nieuwsbrief informeren we u over de huidige stand van zaken van het project Koninginnehof in Zuidland.

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar, het jaar waarin de woningen van nieuwbouwproject Koninginnehof worden opgeleverd. Dat is een ding dat zeker is.

Huurwoningen op Woonnet Rijnmond

Het is even geleden dat u van ons gehoord heeft, maar we hebben inmiddels goed nieuws te melden! Op donderdag 14 januari om 20.00 uur opent de inschrijftermijn voor deze nieuwbouw-huurwoningen op Woonnet Rijnmond. Als u zich ook voor de nieuwsbrief Woningaanbod Zuidland heeft aangemeld ontvangt u begin volgende week bericht waarin dit ook wordt aangekondigd. Bent u ingeschreven op Woonnet Rijnmond en voldoet u aan de voorwaarden? Dan kunt u vanaf donderdag 14 januari 20:00 uur tot dinsdag 19 januari 20:00 uur reageren op één van de huurwoningen.

Let op! De inschrijving voor een huurwoning verloopt volledig via Woonnet Rijnmond. Zorg er dus voor dat uw gegevens actueel zijn, zodat u kunt reageren op woningen die bij uw persoonlijke situatie passen. Bellen of mailen naar woonstichting De Zes Kernen om uw interesse voor een huurwoning aan te geven is niet nodig, omdat dit volledig via Woonnet Rijnmond gaat. Wij kunnen hierin dus niets voor u betekenen. Heeft u problemen met het reageren via Woonnet Rijnmond? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Huurprijzen

Binnen Koninginnehof bieden we drie typen huurwoningen aan: 6 eengezinswoningen voor senioren, 13 benedenwoningen voor senioren en 13 bovenwoningen (maisonnette) voor alle leeftijden. De huurprijzen zijn als volgt:

Type woning Kale huurprijs Servicekosten Totale huurprijs Subsidiabele huurprijs
Eengezinswoning  €            633,25  €               34,25  €                667,50  €                             633,25
Benedenwoning  €            633,25  €               16,75  €                650,00  €                             633,25
Bovenwoning  €            752,33  €               16,75  €                769,08  €                             752,33
.
Oplevering huurwoningen

Als u met enige regelmaat langs het nieuwbouwproject rijdt of loopt, is het u vast opgevallen dat de meeste woningen zich in de afbouwfase bevinden. De steigers zijn daar weggehaald en het werk vindt vooral binnen plaats. Op dit moment staan alleen de Beneden-Bovenwoningen nog in de bouwsteigers. Daar wordt nog hard gewerkt aan de buitenzijden van de bovenste verdieping. Als alles mee zit en ook de nutsbedrijven (energie en water) de planning kunnen aanhouden, dan verwachten we dat medio april 2021 het rijtje van zes seniorenwoningen (kleine eengezinswoningen) kunnen worden opgeleverd. De seniorenwoningen en maisonnettewoningen (BeBo's) volgen dan medio mei 2021.

Casco oplevering keuken

Bij de huurwoningen wordt de keuken casco opgeleverd. Dat betekent dat er nog geen keuken in de woning zit op het moment van opleveren. Bent u na het doorlopen van de toewijzingsprocedure de kandidaat voor de huurwoning en heeft u de woning geaccepteerd? Dan krijgt u van ons informatie over de keuzemogelijkheden voor de keuken. De badkamer en het toilet zijn al wel compleet afgewerkt.

Gasloos en energiezuinig

De woningen zijn gasloos en energiezuinig gebouwd. Dat betekent dat voor het verwarmen van de woning een ventilatiewarmtepomp geplaatst is en dat de woningen voorzien zijn van zonnepanelen en vloerverwarming. Ook zijn de woningen goed geïsoleerd en voorzien van HR++ beglazing. De huizen zijn dus milieuvriendelijk én fijn om in te wonen.

 

woonstichting De Zes Kernen
Gemeenlandsedijk Zuid 12a
3216 AH Abbenbroek
T (0181) 668 222
  Telefonische bereikbaarheid
ma - vr 09.00 tot 12.00 uur
   
 
 
Uitschrijven