Kunt u deze email niet goed lezen? Bekijk in uw browser
  23/07/2024
 

Informatiebulletin Koninginnehof mei 2020

In deze nieuwsbrief informeren we u over de huidige stand van zaken van het project Koninginnehof in Zuidland.

We hopen dat u deze nieuwsbrief in goede gezondheid ontvangt. Want het Coronavirus heeft ons land nog steeds een beetje in zijn greep. Gelukkig kunnen de maatregelen inmiddels steeds meer worden versoepeld. En dat is goed nieuws.

Omgevingsvergunning

Ook wij hebben goed nieuws! Nadat op 20 april 2020 het Bestemmingsplan werd goedgekeurd, hebben we vorige week ook een akkoord ontvangen op de Omgevingsvergunning. Dat betekent dat we mogen starten met het bouwen van de woningen van Koninginnehof. U begrijpt dat we direct zijn begonnen met de voorbereidingen voor de start van de bouw.

Planning

Komende week wordt het bouwterrein opgeschoond en wordt het gras gemaaid. Daarna worden een waterput en elektrakast aangebracht. Naar verwachting worden de bouwhekken op vrijdag 29 mei geplaatst en wordt gestart met het aanbrengen van bouwwegen. Op dinsdag 2 en woensdag 3 juni worden water en elektra aangesloten. Daarna worden de bouwketen neergezet en wordt gestart met het uitgraven van de bouwblokken.

Als dit allemaal voorspoedig verloopt verwachten we dat in de week van 15 juni (week 25) gestart kan worden met het boren voor de boorpalen. Dit is een manier van funderen waarbij weinig trillingen optreden. Natuurlijk zijn de genoemde data onder voorbehoud, maar we willen u toch alvast een indicatie geven van de planning.

Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang van de bouw?
Blijft u dan gewoon aangemeld voor deze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte. Wilt u deze nieuwsbrieven niet meer ontvangen? Dan kunt u onderaan deze mail voor uitschrijven kiezen.

woonstichting De Zes Kernen
Gemeenlandsedijk Zuid 12a
3216 AH Abbenbroek
T (0181) 668 222
  Telefonische bereikbaarheid
ma - vr 09.00 tot 12.00 uur
   
 
 
Uitschrijven