Kunt u deze email niet goed lezen? Bekijk in uw browser
  25/05/2024
 

Informatiebulletin Koninginnehof april 2020

In deze nieuwsbrief informeren we u over de huidige stand van zaken van het project Koninginnehof in Zuidland.

Het Coronavirus houdt de gemoederen flink bezig en alles loopt, door de diverse maatregelen, net even anders dan we gewend zijn. We zijn dan ook erg verheugd om u, zo vlak voor 'Woningsdag', deze korte nieuwsbrief te kunnen sturen met goed nieuws over nieuwbouwproject Koninginnehof.

Terrein bouwrijp

De werkzaamheden met betrekking tot het bouwrijp maken van de toekomstige bouwlocatie zijn de afgelopen periode gewoon doorgegaan. Met uitzondering van een aantal kleine aanpassingen die nog moeten worden gedaan aan de kant van de Emmastraat, zijn alle kabels en leidingen inmiddels verlegd. Dat betekent dat het terrein bouwrijp is en dat het nu alleen nog wachten is tot de omgevingsvergunning binnen is.

Bestemmingsplan  vastgesteld

Met een paar weken uitstel vanwege de Coronacrisis, heeft de gemeenteraad van de gemeente Nissewaard op maandag 20 april 2020 het nieuwe bestemmingsplan goedgekeurd. Dat was overigens een vergadering zonder publiek. Op de website van gemeente Nissewaard kunt u de vergadering van de Gemeenteraad terugluisteren.

Aanvraag Omgevingsvergunning

Met de goedkeuring van het Bestemmingsplan op zak, is de volgende stap de afhandeling van de aanvraag Omgevingsvergunning. Zodra we ook deze vergunning ontvangen, kan de definitieve planning van de start van de bouw worden vastgesteld.

Daarover hopelijk meer in een volgende nieuwsbrief! Duimt u met ons mee?

Op naar de start van de bouw!
En blijft u vooral gezond, want dat is natuurlijk uiteindelijk het meest belangrijke.

woonstichting De Zes Kernen
Gemeenlandsedijk Zuid 12a
3216 AH Abbenbroek
T (0181) 668 222
  Telefonische bereikbaarheid
ma - vr 09.00 tot 12.00 uur
   
 
 
Uitschrijven