Kunt u deze email niet goed lezen? Bekijk in uw browser
  19/06/2024
 

Informatiebulletin Koninginnehof september 2019

In deze nieuwsbrief informeren we u over de huidige stand van zaken van het project Koninginnhof in Zuidland.

Inspraakreactie op bestemmingsplan

In de periode 12 juli tot en met 22 augustus 2019 lag het voorontwerp bestemmingsplan ter inzage bij de Gemeente Nissewaard en was het mogelijk om zienswijze in te dienen. Zoals in de nieuwsbrief van juli aangegeven, een spannende periode omdat er altijd bezwaren kunnen worden ingediend. Op dinsdag 20 augustus is er inderdaad bezwaar gemaakt. Omdat de inspraakprocedure nu wordt opgestart kan het ontwerp-bestemmingsplan nog niet worden behandeld in het college van Burgemeesters en Wethouders.

U begrijpt dat wij deze vertraging, net als u, erg vervelend vinden. We doen er dan ook alles aan om de inspraakprocedure zo goed en snel mogelijk te doorlopen. Uiteraard houden we van het vervolg op de hoogte.

Tekeningen van de woningen

De tekeningen van de huurwoningen die wij willen bouwen, kunnen we gelukkig al wel met u delen, zodat u alvast een indruk krijgt van de woningen. Bouwblok 1, 2 en 3 bestaan uit de huurwoningen welke door De Zes Kernen in de verhuur worden gebracht. Klikt u hieronder op het bouwblok naar keuze om de tekeningen van de woningen te bekijken:

Bouwblok I

Bouwblok II

Bouwblok III

woonstichting De Zes Kernen
Gemeenlandsedijk Zuid 12a
3216 AH Abbenbroek
T (0181) 668 222
  Telefonische bereikbaarheid
ma - vr 09.00 tot 12.00 uur
   
 
 
Uitschrijven