Kunt u deze email niet goed lezen? Bekijk in uw browser
  19/06/2024
 

Woonmarkt Nissewaard, dinsdag 25 juni 2019

 

Graag informeren wij u over de woonmarkt Nissewaard welke komende dinsdagavond 25 juni wordt georganiseerd in Theater de Stoep aan het Theaterplein 1 in Spijkenisse.

Tijdens de inloopavond presenteert makelaar Toussaint & Van Wijk namens Herkon B.V. drie projecten die zij ontwikkelen, waaronder Koninginnehof.

Koopwoningen

Koninginnehof bestaat straks uit 49 woningen, waarvan 17 koopwoningen. De koopwoningen bestaan uit 10 seniorenwoningen en 7 eengezinswoningen. De verkoop start naar verwachting in het 3e kwartaal van 2019. Tijdens de Woonmarkt Nissewaard worden de nieuwste impressies getoond en staat de makelaar klaar voor het beantwoorden van vragen.

De projectwebsite van Herkon B.V. waarop meer informatie staat over de koopwoningen en een inschrijflink voor de informatienieuwsbrief wordt op dit moment gemaakt. Zodra de website komende woensdag live gaat, wordt deze ook via www.dezeskernen.nl gedeeld.

Huurwoningen

Over de huurwoningen is op de woonmarkt nog geen nadere informatie verkrijgbaar. De 32 huurwoningen worden, vlak voor de oplevering, door onze Woonstichting, via de reguliere weg (Woonnet Rijnmond) aangeboden. Zoals u van ons gewend bent, houden wij u door middel van de nieuwsbrief Koninginnehof op de hoogte van de voortgang van het project. Ook op onze website www.dezeskernen.nl kunt u alles terug vinden over wat er tot nu toe bekend is over Koninginnehof.

Wilt u meer weten over de woonmarkt van komende dinsdag?
Kijkt u dan op https://nissewaardwoont.nl/woonmarkt.

woonstichting De Zes Kernen
Gemeenlandsedijk Zuid 12a
3216 AH Abbenbroek
T (0181) 668 222
  Telefonische bereikbaarheid
ma - vr 09.00 tot 12.00 uur
   
 
 
Uitschrijven