Kunt u deze email niet goed lezen? Bekijk in uw browser
  19/06/2024
 

Informatiebulletin Koninginnehof

Informatiebijeenkomst
Op 29 mei vond de informatie inloop plaats in het Atrium van Bernissesteyn. In deze nieuwsbrief informeren wij u hierover.

Belangstelling
Maar liefst tegen de 200 belangstellenden konden ’s middags en ’s avonds op grote borden zien hoe het totale voorlopige ontwerp eruit ziet. Medewerkers van architectenbureau Ziggurat, bouwer Stout en De Zes Kernen beantwoorden vragen en gaven uitleg.

11. foto informatiebijeenkomst 1 vierkant

Ideeënbus
Uit de ideeënbus en de reacties bleek het enthousiasme voor het plan. Ook bleek een grote vraag naar seniorenwoningen in de koop.

Hoe nu verder?
De komende maanden gaan wij kijken hoe het definitieve plan er uit gaat zien en wanneer we het in kunnen dienen. Dat vereist nog het nodige (reken)werk én overleg met de gemeente. De bouwkosten zijn immers flink gestegen en we willen zoveel mogelijk kwaliteit in het plan inbrengen, zoals groen en speelgelegenheid. In ieder geval zit de vaart er goed in.

Vragen?
Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Gertjan van Nikkelen Kuijper. Hij is van maandag t/m donderdag tussen 9.00 – 10.00 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0181-668227. Wilt u liever langskomen, dan adviseren wij u eerst een afspraak te maken.

woonstichting De Zes Kernen
Gemeenlandsedijk Zuid 12a
3216 AH Abbenbroek
T (0181) 668 222
  Telefonische bereikbaarheid
ma - vr 09.00 tot 12.00 uur
   
 
 
Uitschrijven