Wooninformatiemarkt Nissewaard

Het actuele nieuwbouwaanbod in Nissewaard, informatie over de starterslening, financieel advies en tips om je huis te verduurzamen. Dat en meer is te vinden op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 31 januari van 19.30 tot 21.30 uur in Theater de Stoep in Spijkenisse.

Tijdens de Woonmarkt Nissewaard wordt niet alleen woningaanbod gepresenteerd. Er is ook een mogelijkheid om financieel advies te krijgen. Verder kunt u in gesprek met een notaris en de aanwezige makelaars vertellen wat het actuele (bestaande) woningaanbod is in Nissewaard. De gemeente is aanwezig met informatie over de starterslening en over de mogelijkheden om je huis te verduurzamen.

Dinsdag 21 januari van 19.30 tot 21.30 uur

De Woonmarkt is geopend van 19.30 tot 21.30 uur in Theater de Stoep in Spijkenisse. De toegang is gratis. Om 20.00 uur geeft wethouder Jan Willem Mijnans in de kleine zaal van het theater een presentatie over het actuele nieuwbouwaanbod in Nissewaard en over projecten die er nog aankomen. Theater de Stoep is te vinden aan het Theaterplein 1 in Spijkenisse. Pal naast het theater kunt u in een grote parkeergarage (Gorsstraat 22) de auto kwijt.

 

NB. Onze woonstichting is niet aanwezig bij de wooninformatiemarkt. Alle woningen die wij verhuren worden aangeboden via woonnetrijnmond.