Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen. Op de site van de rijksoverheid leest u wat u moet regelen om een sociale huurwoning te kunnen huren.

Woonnet Rijmond

Wilt u een woning huren in één van onze kernen? Dan moet u zich eerst inschrijven bij Woonnet Rijnmond. Alle huurwoningen die te huur zijn op Voorne-Putten worden op die site aangeboden. Lees meer op www.woonnetrijnmond.nl

Ons aanbod

Als extra service vindt u op onze eigen site onder het kopje ‘Actueel woningaanbod‘ een overzicht van de sociale huurwoningen die in Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet, Oudenhoorn, Simonshaven of Zuidland te huur zijn.

Nieuwsbrief

Ziet u geen woning op onze site onder het kopje ‘Actueel woningaanbod’? Dan is er op nu even geen woning vrij om te verhuren. Omdat dit kan snel veranderen, is het handig om u in te schrijven voor één of meerdere nieuwsbrieven. Op die manier krijgt u van ons een berichtje als er een huurwoning vrij komt in de kern die u voor de nieuwsbrief heeft gekozen. U kunt zich inschrijven voor een nieuwsbrief op onze homepagina, rechts onderaan.