Kunt u deze email niet goed lezen? Bekijk in uw browser
  02/12/2023
 

Nieuwsbrief De Akkerranden

In deze nieuwsbrief informeren we u over de stand van zaken van nieuwbouwproject De Akkerranden in Oudenhoorn

Na het slaan van de eerste paal op woensdag 24 mei 2023 is er veel veranderd op het bouwterrein. Als u nu over de Molenweg in Oudenhoorn rijdt ziet u dat de contouren van het appartementencomplex op het bouwterrein van nieuwbouwproject De Akkerranden steeds meer vorm krijgen. Het leek ons dan ook tijd voor een eerste nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de voortgang van het nieuwbouwproject. Laten we beginnen met een tijdslijn van wat er de afgelopen periode op de bouwplaats is gebeurd.

Verloop werkzaamheden

Na de feestelijke start van de bouw op woensdag 24 mei 2023 is de bouw van de 24 sociale huurappartementen gestart met het heien van de palen voor de fundering. Daarna is het leidingwerk aangebracht en is de begane grond gelegd. Ook de aansluiting op het riool werd geregeld, wel zo prettig. Vervolgens konden de wanden worden gezet en werden de eerste trappen en kozijnen aangebracht. Na het plaatsen van de steiger kon begin september gestart worden met het leggen van de vloeren van de eerste verdieping, waarna de balkons en de trappen in oktober volgden. Nu wordt het tijd voor het leggen van de vloeren van de tweede verdieping. Naar verwachting kan de dakbedekking begin december worden aangebracht en heeft de buitenkant van het gebouw zijn vorm.

Foto's van de bouw

De foto's van het verloop van de werkzaamheden kunt u hieronder zien:
U kunt op een foto klikken voor een grotere weergave.

Woning huren

Heeft u misschien interesse in het huren van één van de sociale huurappartementen in Oudenhoorn? Dan is het verstandig om allereerst na te gaan of u staat ingeschreven als woningzoekende bij Woonnet Rijnmond. Via deze website worden alle huurwoningen uit de regio Rijnmond aangeboden, waaronder straks ook de 24 huurappartementen in Oudenhoorn. Uiteraard laten wij u via deze nieuwsbrief weten wanneer we de woningen gaan verhuren, maar het inschrijven voor een woning verloopt dus via Woonnet Rijnmond.

woonstichting De Zes Kernen
Gemeenlandsedijk Zuid 12a
3216 AH Abbenbroek
T (0181) 668 222
  Telefonische bereikbaarheid
ma - vr 09.00 tot 12.00 uur
   
 
 
Uitschrijven