Kunt u deze email niet goed lezen? Bekijk in uw browser
  25/05/2024
 

Informatiebulletin Koninginnehof

In deze nieuwsbrief informeren we u over de huidige stand van zaken van het project Koninginnehof in Zuidland.

Er is veel gebeurd in de afgelopen maanden. Zoals u misschien op Facebook heeft gezien, zijn de sleutels van de huurwoningen inmiddels uitgereikt. Het project Koninginnehof is daarmee volledig afgerond! Dit is dan ook de laatste nieuwsbrief die u van ons ontvangt, want we kunnen en mogen het project na jaren hard werken met een mooi resultaat afsluiten.

Hoe het allemaal begon

Op 29 maart 2018 verstuurden we ons eerste informatiebulletin waarin we geïnteresseerden informeerden over de herontwikkeling van de locatie aan de Emma-, Juliana-, en Wilhelminastraat in Zuidland. We hadden toen net gesproken met de architect (Ziggurat), de bouwer (Herkon/Stout) en gemeente Nissewaard. In die nieuwsbrief stond dat het ons doel was om er een mooie wijk van te maken waar meerdere doelgroepen prettig kunnen wonen. Zonder onszelf op de borst te kloppen, kunnen we drie jaar na het versturen van het eerste informatiebulletin toch wel zeggen dat dit doel behaald is.

Op de nieuwbouwlocatie staan prachtige woningen waarin jong en oud inmiddels al een paar maanden samen wonen.

Officiële opening

Op zaterdagmiddag 25 september openen we Koninginnehof officieel. Omdat we nog met Corona-maatregelen te maken hebben wordt dat een besloten feestje voor bewoners en betrokken partijen. Uiteraard plaatsen we de foto's van de middag op onze website. Houdt u ook zeker onze Facebookpagina in de gaten voor misschien wel een liveverslag van de opening.

Tot ziens!

Dan rest ons nu alleen nog u te bedanken voor het volgen van de ontwikkelingen rondom ons nieuwbouwproject. Misschien bent u zelfs wel één van de bewoners van Koninginnehof geworden. Volgende week heffen we deze mailgroep op. U hoeft uzelf niet af te melden, wij doen dat voor u. En wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom bijvoorbeeld nieuwbouw? Houdt u dan onze website in de gaten. Onder het kopje 'Werk in Uitvoering' vindt u alle informatie over onze projecten.

woonstichting De Zes Kernen
Gemeenlandsedijk Zuid 12a
3216 AH Abbenbroek
T (0181) 668 222
  Telefonische bereikbaarheid
ma - vr 09.00 tot 12.00 uur
   
 
 
Uitschrijven